cheers

Gebruik

Eromix laat je intens en heftig genieten van seks!

Gebruik maakt je onweerstaanbaar en populair

Al eeuwen geleden werd er gezocht naar lustopwekkende middelen. Veel mensen dachten dat bepaalde voedingsmiddelen stoffen bevatten die libidoverhogend werkten. Voor de seksuele activiteit werden er vaak kruiden als mosterd, kruidnagel, tijm, gember of cayennepeper gegeten. Maar ook anderen voedingsmiddelen als prei, tomaten, aardappelen en chocolade werden als lustopwekkers gezien. Naarmate deze middelen vaker gegeten werden, kwamen mensen erachter dat het fabeltjes waren. Eromix is een ander verhaal. De vloeistof bevat essentiële ingrediënten die voor een libidoverhogend effect zorgen.

Doordat Eromix bijna geen smaak of geur bevat, kan het in mix drankjes worden toegevoegd. Maak lekker een cocktail voor je partner of organiseer een cocktail party. Gegarandeerd dat iedereen in een sensuele stemming komt, wat ongetwijfeld zorgt voor onvergetelijke avond.

Neem 50 ml in voor de seksuele activiteit of meng de vloeistof in een cocktail. Niet meer dan 1 flesje (100 ml) per 24 uur innemen.Ingrediënten

Water, L-Arginine, Ascorbinezuur (Vitamine C), E211, E202.

VoedingswaardePer 50 mlADH
L-Arginine675,1 mgx
Ascorbinezuur (Vitamine C)250 mg312,5%

ADH = Aanbevolen Dagelijks Hoeveelheid
x = ADH is niet vastgesteld

L-Arginine: Arginine is een van de twintig natuurlijk voorkomende aminozuren. Aminozuren hebben uiteenlopende functies in het menselijk lichaam. Arginine zorgt voor een betere uithoudingsvermogen en het goed functioneren van verschillende organen. L-Arginine werkt lustopwekkend en zorgt voor het vrijkomen van testosteron, wat een positief effect heeft op het krijgen van een erectie.

Ascorbinezuur: Vitamine C staat ook wel bekend als ascorbinezuur en wordt niet door het lichaam zelf aangemaakt. Daarom is het belangrijk om genoeg van deze vitamine binnen te krijgen voor de opname van ijzer en een goede algemene weerstand. Vitamine C is een antioxidant die agressieve stoffen tegengaat en helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen.