cheers

Ervaringen

Eromix laat je intens en heftig genieten van seks!

Ervaringen van tevreden gebruikers

Om ons seksleven een beetje te stimuleren, waren mijn vriendin en ik al een tijdje op zoek naar de juiste libidoverhoger. We hebben hiervoor al een aantal middelen geprobeerd. Ze werkten wel, maar deden niet wat wij ervan verwachtten. Eromix bleek de juiste middel voor ons te zijn. We waren een avond met zijn tweeën thuis gebleven om er een gezellige avond van te maken. Nou het is ons zeker gelukt! Na een paar drankjes hadden we bedacht om Eromix uit te proberen. 50 milliliter per drankje zoals op de gebruiksaanwijzing staat, was voor ons zelfs te veel. We werden er allebei zo heet van, dat we de slaapkamer niet eens gehaald hebben. Onze woonkamer veranderde gauw in een seksparadijs. Eromix heeft ons seksleven echt een boost gegeven.

Jarno 28 jaar, Amsterdam


Lekker spul Eromix. Je komt er goed van in de stemming. Wij hebben het eerst met zijn tweeen uitgeprobeerd en dat was echt een succes. We hebben er een lekkere geile avond van gemaakt. Later hebben we het nog eens gebruikt met een een bevriend stel er bij. Laat ik dit zeggen. Het is op een lekkere geile partnerruil uit gelopen en we doen het nu altijd als zij bij ons op visite komen. Voor ons heeft het grensverleggend gewerkt.

Manon en Erik


Michelle kon zich nooit echt ontspannen als we met elkaar naar bed gingen. Dus toen we via internet op Eromix kwamen hebben we het gelijk besteld. Een half uur nadat we onze mixies op gedronken hadden kon ik al merken dat Michelle lekker los kwam. De hele tijd kwebbelen en aan me zitten. Toen ging ik haar zoenen en was ze gelijk verkocht. Ik heb haar nog nooit zo horen kreunen, ze had helemaal geen remmingen meer en Michelle zei dat ze nog nooit zo van sex heeft genoten.

Ron en Michelle


Ik wou Ramon verrassen met een Tropical Night bij ons thuis dus via internet heb ik ook Eromix besteld en van alles gehaald om een tropical mix te maken. Ramon kwam thuis toen ik het eerste mixje al op had. Ik kon me niet meer bedwingen en heb hem in de hal gewoon aangerand. Mijn eigen vent. Hij wist niet wat hem overkwam. Dit spul werkt echt heel goed op mij.

Ramon en Karin