Eromix laat u intens en heftig genieten van seks!

Eromix doe je in een cocktail om lekker opgewonden te raken

Eromix is een lustopwekkend drankje voor zowel man als vrouw. Het verlangen wordt sterk gestimuleerd door dit bijzondere drankje. Door 50 ml Eromix in een cocktail toe te voegen, zul jeu een onvergetelijke en spannende tijd beleven in hete en erotische sfeer. Eromix werkt bijzonder goed omdat de ingrediënten een positief effect hebben op de erectie bij de man. Eromix stimuleert ook de doorbloeding naar de geslachtsorganen bij de vrouw. Uren doorgaan met ongeremde seks wordt heel makkelijk met Eromix. Dit heb je nog nooit meegemaakt!

Wat zijn de effecten van Eromix?

Ongeveer een half uur tot 3 kwartier na inname krijg je een sterke behoefte aan fysiek contact. Je zult je vrolijk voelen en je krijgt zin om te knuffelen en te zoenen. Remmingen lijken weg te vallen waardoor je schaamteloos sensueel wordt. Gebruik Eromix daarom ook in een vertrouwde omgeving omdat je anders nog wel eens in bed kunt belanden met iemand die je nog niet zo goed kent.

Een uur na het innemen van de vloeistof kun je de volgende effecten verwachten:

  • Vrolijkheid en vermindering van negatieve gevoelens
  • Meer drang om te communiceren met andere mensen
  • Meer behoefte aan fysiek contact waaronder knuffelen, zoenen en seks
  • Remming valt weg waardoor jij en je partner meer zullen toelaten dan normaal
  • Warm gevoel in de onderbuik alsof je weer voor het eerst verliefd bent

Hoe werkt Eromix?

Eromix is een vloeistof zonder smaak of geur wat in een 100 ml flesje wordt geleverd. Na de inname voel je al snel een warm gevoel opkomen dat zich in sterk verlangen naar seks uit. Je staat meteen open voor seksuele contacten en zult intens en langdurig daarvan genieten. Bij het nuttigen van alcohol worden mensen wat losser en staan meer voor dingen open. Maar alcohol veroorzaakt ook vaak problemen met het verkrijgen van een erectie en een orgasme. Het werkt wel ontspannend, maar de prestatie wordt een stuk minder.

Met Eromix kun je gewoon alcohol drinken zonder dat je bang hoeft te zijn dat het later niks wordt in bed. Voeg 50 ml toe aan een cocktail en het feest kan beginnen. Door de natuurlijke samenstelling van de ingrediënten, heb je geen doktersrecept nodig om Eromix te verkrijgen.


Stap 1

Verdeel 100 ml Eromix in twee grote glazen met ijs of schenk het flesje leeg in een cocktailshaker.

Stap 2

Mix de vloeistof met je favoriete drankje of de ingrediënten van een van onze cocktail recepten.

Stap 3

Drink de cocktail samen met je date of huidige relatie voor een spannende avond tussen de lakens.